Bearbetning

Hållbarhet - Kvalitet - Produktivitet

I Rosenfors ligger vår moderna bearbetningsanläggning. Stora investeringar har gjorts i maskinparken och lokalerna för att leverera kostnadseffektiv, kvalitativ och hållbar bearbetning.

Fräsning

Med våra fem CNC-fräsar där fyra är fleroperationsmaskiner håller vi en hög produktivitet i vår process samtidigt som kvalitet och miljö ligger i fokus. Vår produktion är skapad för erbjuda en kostnadseffektiv bearbetning med hög kvalitet som leveras utefter våra kunders behov.

Arbetsområdet är 1000x900x1000mm och palettstorleken är 630x630 mm.

Svarvning

Svarvning är vår andra typ av bearbetning som vi erbjuder. Fokus här ligger också på produktivitet, kvalitet och hållbarhet. Vi har investerat i moderna svarvar och vi har idag 11 svarvar varav två är utrustade med robot. Vi kan utöver det erbjuda multifunktionsbearbetning med vår Multus B400C.

Våra robotceller möjliggör en kostnadseffektiv produktion med hög kvalitet.

Arbetsområdet för våra svarva är max Ø900x1500 och för vår multifunktionsbearbetning Ø710x1500.

Montering, mätning & ytbehandling

Efter bearbetning återstår några få steg innan vi kan leverera en färdig detalj. Vi erbjuder uppmätning av utfallsprover, montering och ytbehandling. 

Vid leverans av utfallsprover sker normalt sett en uppmätning av dessa i vår mätmaskin och i samband med leverans bifogar vi komplett mätprotokoll. Vi erbjuder även enklare former av montering såsom bultar, lager och bussningar. Via externa partners tillhandahåller vi även flera olika typer av ytbehandling t.ex. pulverlack, våtlack, elförzinkning samt ED-lack.