Tjänster

Utveckling - Gjutning - Bearbetning

Hur vi jobbar

Med högt kundfokus jobbar vi nära varandra genom hela processen från utveckling och gjutning till bearbetad produkt. Vi har en nära dialog och processer som ger oss möjligheten att snabbfotat producera och leverera helhetslösningar till våra kunder.

Utveckling

Med vår erfarenhet, spetskompetens och utrustning kan vi vara med och bidra tidigt i utvecklingsprocessen av artiklar. Feedback, simuleringar & 3D-printade sandformar är några av de tjänster vi kan erbjuda för att ge våra kunder rätt förutsättningar vid framtagning av nya detaljer.

Gjutning

På våra två gjuterier Holsbyverken och Älmhults Gjuteri erbjuder vi kvalitativa detaljer mellan 1-1500 kilo i segjärn och gråjärn. Med oss som leverantör kan ni som kund förvänta er en hög kvalitet och leveransprecision.

Bearbetning

Vår toppmoderna bearbetningsverkstad Rosenfors Bruk erbjuder förädling av järn- och stålämnen. Det ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder bearbetade, ytbehandlade och monterade detaljer.

Har ert företag ett nytt projekt, är i behov av gjutgods eller är intresserade av att byta tillverkningsmetod till gjutning?

Kontakta oss för att komma igång